Website

Wilt u een representatieve website? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een website moet er natuurlijk aantrekkelijk uitzien, maar vooral de vindbaarheid ervan is belangrijk. Een mooi uithangbord waar niemand naar kijkt heeft u immers niets aan. U wilt graag gevonden worden door uw potentiële klanten. Vanuit dat oogpunt maken wij een mooie WordPress-website voor u die op alle apparaten goed te bekijken is. Wilt u meer informatie over hoe wij te werk gaan? Neem dan contact op via het onderstaande formulier.

Kenmerken van onze websites:

– Meerdere pagina’s: u kunt zoveel pagina’s aan uw website toevoegen als u wilt
– Goede vindbaarheid: uw website wordt geoptimaliseerd voor een goede vindbaarheid in Google
– Makkelijk aanpasbaar: via het WordPress CMS kunt u uw website gemakkelijk naar wens aanpassen
– Gratis domeinnaam en hosting: uw domeinnaam en hosting zijn het eerste jaar geheel gratis
– Uitgebreide rapportage: u kunt gemakkelijk de prestaties van uw website bijhouden
– Goede beveiliging: uw website voldoet aan alle eisen rondom beveiliging en privacy
– Up-to-date: updates m.b.t. het systeem van uw website worden kostenloos door ons uitgevoerd
– Eigen e-mailadressen: u heeft de beschikking over maximaal 5 mailadressen

Een complete website voor €495 excl. btw.

Wist u dat u ook een website bij ons kunt laten maken binnen een maandelijks pakket? Zie onze flyer voor de mogelijkheden.

Reclamebureau Friesland

Heeft u een bedrijf in Friesland? Ga dan ook voor een reclamebureau in Friesland wanneer het aankomt op de promotie van uw bedrijf. Heeft u een nieuwe website of webshop nodig? Of wilt u juist dat uw website of webshop beter gevonden wordt op het internet? Wilt u een goede promotiecampagne opzetten voor uw bedrijf? Zoekt u een goede partner voor uw design- en drukwerk? Of heeft u juist behoefte aan een bedrijf dat u helpt op het gebied van communicatie (teksten, uitbesteding Social Media, etc.). Reclamepunt Friesland helpt u hier graag mee. Iedere vorm van communicatie, van website tot visitekaartje, valt namelijk onder de noemer reclame. Een reclamebureau in Friesland kan zorgen voor korte lijnen wat betreft communicatie. Wij komen dan ook graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek om de beste strategie voor uw bedrijf door te nemen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?