Webshop

Wilt u een effectieve webshop? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een webshop moet er natuurlijk aantrekkelijk uitzien, maar moet vooral ook functioneel zijn. Daarnaast is ook de vindbaarheid ervan is belangrijk. U webshop is een uithangbord, maar dat uithangbord moet nog wel gevonden worden. Wij zorgen ervoor dat uw webshop een optimale structuur heeft en daardoor goed gevonden kan worden. Wij maken een mooie OpenCart-webshop voor u die op alle apparaten goed te bekijken is. Wilt u meer informatie over hoe wij te werk gaan? Neem dan contact op via het onderstaande formulier.

Kenmerken van onze webshops:

– Meerdere pagina’s: u kunt zoveel pagina’s en producten aan uw webshop toevoegen als u wilt
– Goede vindbaarheid: uw webshop wordt geoptimaliseerd voor een goede vindbaarheid in Google (SEO URL’s)
– Makkelijk aanpasbaar: via de admin van OpenCart kunt u uw webshop gemakkelijk naar wens aanpassen
– Gratis domeinnaam en hosting: uw domeinnaam en hosting zijn het eerste jaar geheel gratis
– Uitgebreide rapportage: u kunt gemakkelijk de prestaties van uw webshop bijhouden
– Goede beveiliging: uw webshop voldoet aan alle eisen rondom beveiliging en privacy (GDPR)
– Up-to-date: updates m.b.t. het systeem van uw webshop worden kostenloos door ons uitgevoerd
– Eigen e-mailadressen: u heeft de beschikking over maximaal 5 mailadressen

Een complete webshop voor €495 excl. btw.

Wist u dat u ook een webshop bij ons kunt laten maken binnen een maandelijks pakket? Zie onze flyer voor de mogelijkheden.

Reclamebureau Friesland

Heeft u een bedrijf in Friesland? Ga dan ook voor een reclamebureau in Friesland wanneer het aankomt op de promotie van uw bedrijf. Heeft u een nieuwe website of webshop nodig? Of wilt u juist dat uw website of webshop beter gevonden wordt op het internet? Wilt u een goede promotiecampagne opzetten voor uw bedrijf? Zoekt u een goede partner voor uw design- en drukwerk? Of heeft u juist behoefte aan een bedrijf dat u helpt op het gebied van communicatie (teksten, uitbesteding Social Media, etc.). Reclamepunt Friesland helpt u hier graag mee. Iedere vorm van communicatie, van website tot visitekaartje, valt namelijk onder de noemer reclame. Een reclamebureau in Friesland kan zorgen voor korte lijnen wat betreft communicatie. Wij komen dan ook graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek om de beste strategie voor uw bedrijf door te nemen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?