Voor Greenroof4life mochten wij al eerder het logo en visitekaartjes ontwikkelen. Momenteel zijn we ook bezig met de Content Marketing van de website, zijn we een AdWords-campagne aan het opzetten en vertalen we op termijn de website in het Duits en het Engels. Graag vertellen we iets meer over dit bedrijf.

Greenroof4life beheert een sedumkwekerij in Yde en levert sedummixmatten voor verschillende toepassingen. Een belangrijke toepassing van sedum is als dakbedekking, voor zogenaamde groendaken. Sedum kan toegepast worden op platte daken en op daken met een helling van 10 tot 30 graden. Sedum als dakbedekking wordt steeds populairder, omdat dit een goede isolatie biedt. Het is zelfs mogelijk om een subsidie voor deze daken aan te vragen.

Kijk voor meer informatie op: www.greenroof4life.nl

Wilt u ook een fraai logo met gratis 250 visitekaartjes? Of wilt u een Adwords-campagne starten?

Reclamebureau Friesland

Heeft u een bedrijf in Friesland? Ga dan ook voor een reclamebureau in Friesland wanneer het aankomt op de promotie van uw bedrijf. Heeft u een nieuwe website of webshop nodig? Of wilt u juist dat uw website of webshop beter gevonden wordt op het internet? Wilt u een goede promotiecampagne opzetten voor uw bedrijf? Zoekt u een goede partner voor uw design- en drukwerk? Of heeft u juist behoefte aan een bedrijf dat u helpt op het gebied van communicatie (teksten, uitbesteding Social Media, etc.). Reclamepunt Friesland helpt u hier graag mee. Iedere vorm van communicatie, van website tot visitekaartje, valt namelijk onder de noemer reclame. Een reclamebureau in Friesland kan zorgen voor korte lijnen wat betreft communicatie. Wij komen dan ook graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek om de beste strategie voor uw bedrijf door te nemen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?